CLICK ME!

Wednesday, January 16, 2013

Lucky Draw

Posted by Belle Edwin at 4:26 PM
I always said that i've never been lucky enough when it comes to LUCKY DRAW!
ok..ok..
but lately, i think i am quite lucky enough..
lemme story2 about my lucky draw winning
****
My first lucky draw winning was at Church's function in mid last year..
itu time saya sarat mengandung dan sedang menunggu untuk bersalin di kampung..
i buy 10 tixs worth rm10, with no intention to win at all..
sebab tu sambil beramal ba kenen tu..
dan selalu saja nda pernah lucky ar..
so nda berharap sanggat la.
sakali!! i won a big hamper..
samangat ni pigi terima hadiah si 'ikan paus berkaki' itu..
biasala hamper makanan..i think its worth about RM30+ juga la..
nah untung! double the untung sebab its junk food..
which i always love during my late pregnancy!
kiiheii,...macam mau bershuffle ba saya jalan pigi ambil tu hadiah..
****
My Second Lucky Draw winning is also was at Church's function
it was after i'm giving birth to Heaven and he is about 4 months plus by that time.
itu pun kira sambil beramal la juga (*pun mau kasitau kan)
i buy 10 tix, worth rm10 too..
tapi tu orang salah bagi, she miscount my tix and only gave me 8tixs
so saya pun malas mau pigi claim the other 2 tixs
tup..tup! Manang lagi...
1 hamper! yay! sanggat gumbira!
It was TIPUware worth RM30+ juga..
sedih juga la bukan makanan..
tapi sorow po..bikin taru bosow dia bilang mamy saya..
****
and yesterday, there was a function in my work place..
and i won my 3rd LUCKY DRAW! (*Thank God!)
*dancing2..shuffle2*

It was...



(Waaaaaahh~~*sound effect)
Lucky hah?
my number is '018'
when i first looked at that number, i am confident enough that i will won 1 lucky draw.
nda taula..tapi saya dapat rasa..
@_@ omai! i got 6th sense! 
ceh! hahahaha
Hadiah utama was this Phone and TV LCD 24 inches
and funny part is i pray that its not me winning the TV ok!
malu saya mau angkat TV with high heels on.. ceh! 
tapi kalau dapat mau juga..kekekeke
ui...sy rasa macam mau melumpat2 ja dari kerusi pigi ambil ni hadiah
but since im on my Baju Kurung and heels on...
harus bersopan santun pergi mengambil hadiah..
wahahaha
macam bulum puas mau ketawa happy lagi..
****
bah, share ur lucky draw winning experience with me..
kasi share2 the positive aura ba kenen..

p/s: sy rasa, saya patut beli numbur ikur o..
manatau manang kan.. kekeke.. (*tamak)

Sorow po - sukur la
Bosow - KDM traditional food, aka Perkasam in Malay

9 comments:

Just said...

SIOKKKKKK!! Jeles jg la. hehehe.. hrp2 bertambah lg ong ko pas ni belle... :)

Belle Edwin said...

iya..amen2! Harap2la... may Ong be with you too...
bukan ONG TEA KEAT, YB di pandan indah tu ar...hahaha

Jue said...

Waa...bertuah oo kan....huhu...I just follow u... :-)

chegu carol said...

oh yeahhhh very nice dapat henfon! congrats!

my greatest luck in lucky draw was in 2011. a ticket to hong kong! ngam2 a day after my bday lagi tu sy dapat...bday luck i told myself :)

AnnieMing said...

Congrats yeaayy!

Belle Edwin said...

just my luck ba tu... :) bah kama..sgt jarang sy post blog ni...tapi thanks jg..will folow u.. :)

Belle Edwin said...

wah..itu sanggat luck tu chegu! ada yang ko post begmbar sama jakie chan ka tu yg itu ka tu?

Belle Edwin said...

yea..yea..yea,,yea... (*shuffle3)

A.G.P said...

punya siokkkkk

Post a Comment

The Einstein words! :)

 

Sumandak of Ranau Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting