CLICK ME!

Wednesday, October 17, 2012

3 IN 1!

Posted by Belle Edwin at 1:03 PM
YES! 
I am officially a '3 in 1 women'!
I'm 'Worker+Student+Mom'
study will begin by mid November..
who says im not stressed out!
I AM OKAY!
I'm freaking out..
i think a lot lately...
****
am i going to be a good worker? how bout my productivity?
can i have a good grade?
how about son? am i going to be a good mother, a wife?
****
I am not a Super Woman as i always convinced myself..
i know i'm not..
well friend out there,if u used to be a 3in1 women...
 please share with me 
how do u manage to pass all these challenges?
advise needed here..
TQ 

5 comments:

Just said...

Wah ko study part time jg belle? aduii.. sia mmg surrender owh kalau mau study lagi. otak bekarat sdh. hahaha... i think kita tunggu jwpan c mouren@wyne psl ni..

Belle Edwin said...

iya..masih...separuh jalan suda..sayang mau quit..
sy rasa cam tamak pula..semua mau buat..:(

Wyne Mouren said...

Hehehe, sa terpanggil kunun mau datang sini. :D
Well, mmg susah mau belajar balik kalu suda ada family or otak berkarat sudah. Tapi sa cuma rasa susah kalu mau exam. Selalunya a week before exam sa buat revision mcm round the clock. Thank God, selalunya resultnya is just great. FYI Belle, nda pernah suda sa pg kelas setiap weekend, malas. But I still can score A & B in some subjects. Ko tau kah, yang buat kita tertekan tu kan sbb byk urusan peribadi bah tu. Mcm ko maybe ko risau nanti tidak terurus anak2 ko. Lebih kurang mcm sa lah tu. Bekerja lagi sa ni. Anak sa yg eldest tu 'Hyperactive' and went to Special School pun perlu byk perhatian from me. Sakit kepala owh. Ini belum dikira urang2 yg mengejek sa gontua suda pun masi pg belajar. Bikin tekanan mah tu.
Nasib lah sa ada kekawan mcm si Just, Cathj and ramai lagi termasuk lah family sa sendiri; my hubby and my siblings menyokong sa. Kalu tidak...lama suda sa kasi masuk di store tu buku2 sa. :P
Thanks to God lah, byk sa sembahyang utk ketabahan...sa mau habis suda next year tapi sa akan extend satu sem lagi sbb ada subject sa yg dpt C+ Atukeii..
My advice to you Belle, berusaha tahan hati and time susah tu yg berabis mau belajar utk exam saja bah...tu yg slalunya sa buat last2 minute haha!
Ko bulih tu, lagipun, exam ko is subject kan...bah kasi guringggg saja jawapan tu guna ayat sendiri. hehe..
All the best and don't stop believing! (GLEE)

Tunung D. said...

Bagus tu mo sambung belajar mandak..
Sia ni ntah bila la buli sambung pigi master ni. Mo sambung tapi teda usin ba. Sini KL gaji 2K pun nda sukup ooo.. Kalu ada usin pun, yg 4 ekor teda mo jaga sbb class mesti weekend..
Buli ko to mandak.. yg penting mo kasi karas tu semangat saja.
Mcm si Wyne sakap, don't stop believing!
Chayok2!

Just said...

actually, last semester degree sia kan.. almost the whole sem sia nda masuk class kecuali kalau ada kuiz atau test. kedatangan minta tlg kawan. hahahah... abis last semester sia tinggal luar kampus sdh. luar-seluarnya. huhuuh.. nasib baik jg buli score. alaa.. baca ja pun! hahahaha...

Post a Comment

The Einstein words! :)

 

Sumandak of Ranau Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting