CLICK ME!

Wednesday, September 26, 2012

KAMA-GIA

Posted by Belle Edwin at 2:22 PM
Shiok butul o dangar sama tetingu komen kawan-kawan yang masih pakai ni perkataan
even they are not in Sabah 
**** 
bah!
others may wondering what is KAMA and GIA means..
well...i dont even know..
SERIOUSLY!!
tapi shiok ba tu ayat kalau ada these two words..
****
Kalau saya, saya rasa ni perkataan bikin kasi sadap tu ayat ba..
kalau kamu?

6 comments:

Just said...

heheheh.. actually, kalau time beckp sia jarang2 sebut ni dua words.. tp kalau taip, pandai pula sia kasi selit taip ni 2 words. hahaha.. yes yes... 'penyeri' ayat.. :)

♥BelLa Ace♥ said...

Hihi.. urg tmbunan slalu praktik tu pktaan tu.. sa pun bljar from my cuzzy2 dr kicill.. "odoi... gia?". gia mcm tu mksud 'btul bah?'

Kama kna guna contoh "adaa kama tirad ino", "jangan bah macam tu".. mungkin la..apa yg sa paham.. hihi.. kama tu mcm 'bah' juga..

Skrg jd trend suda.. "ai kama.." "bei/beh gia?"..hihi.. wah! mcm cigu dusun suda yg xtau fakta ka auta ni saya pnya explanation..wahaha...

Belle Edwin said...

hehe..sy pandai juga pakai ni ayat2..tapi kdg2 ragu2 sy mau becakp sma org sabah pun...takut durg nda paham ni...:P

Belle Edwin said...

satu lagi grace...ko perasan ka kadang2..
different tune= different meaning?

beaty said...

jangan kama ko begitu?

Kenapa gia ko ni mcm ni?

ha ha memang bikin siok ni dua words..

seriously sa pn x tau ni apa kama maksud dia.

Belle Edwin said...

kekekeke...kan...

Post a Comment

The Einstein words! :)

 

Sumandak of Ranau Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting