CLICK ME!

Wednesday, October 26, 2011

Wordless Wednesday (#4)

Posted by Belle Edwin at 10:00 PM

urgh! sib baik kiyut~~
Published with Blogger-droid v1.7.4

13 comments:

AnnieMing said...

Ooo jajal kamurang aa! :D

Kay Masingan said...

oohhhh..punya comel! sapa nama dorang ni? itu muka bah, terkejut ni kena ambil gambar..atau mo sedia lari ni. takut kena pukul..

Belle Edwin said...

annie> itula...trus terpaksa kasi bersih 1 rumah ni..dari dapan pintu sampai pg dapur sampai ruang tamu durg hias pakai ni bulu2... -__-'

Kay> yang Hitam belang2 si Hello nama dia,,,yang putih tapi warna kuning kadang2 tu si Mojo.. takajut kali durg tu...sy nda sanggup pukul juga kay..hahaha sy kubit pipi durg jak...hahaha

Coffee Girl said...

Awwwww they're soooo adorable!! Yours?

Armstrong said...

Cute kucings ko o! Betul! Seriously. Cantik bulu diorang. Confirm ko kasi makan Frieskies atau Whiskas kan.

Belle Edwin said...

arms- frieskies.. :) ni pasal baru mandi ni..ehehe...tula si mojo (putih) tu nampak putih...lau nda...slalu sy panggil dia si putih yang kuning2..hehe

beaty said...

aduh...kiut ni..heheheh

Armstrong said...

Nakan sia tau ba mesti makan good food hehee. Banyak beza o kan kalo makanan besa and the one yang khas for cats. Terus tercantik betul ni bulu diorang hehee.

Mojo? And the other siapa namanya :D

Belle Edwin said...

beaty- tengkiu durg bilang :)
armstrong- frieskies ma whiskas kan sebenarnya cikai2 punya brand tau sebenarnya...hehehe

PiccoPicca said...

wah..sudah besar kucing kamu Sister Belle :)
comel nya (^_^)

Belle Edwin said...

PP> besar suda kan...nda sedar ni.... tapi makin besar makin cepat tu rumah behambur...

Rungitom said...

I love the white cat :)

Belle Edwin said...

:) si mojo nama dia tu...paling manja...
alarm sy pagi2 tu...kuat dia mengiau awal pg minta makan.. :)

Post a Comment

The Einstein words! :)

 

Sumandak of Ranau Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting